Üniversite Öğrencileri için Ar-Ge Projeleri Hazırlama Eğitimi

16 Ekim 2023 Pazartesi

Tarih: 1-3 Kasım 2023 (3 gün)

Bu proje eğitiminde farklı disiplinlerden alt gruplar oluşturarak uygulamalı bir Ar-Ge proje yazma eğitiminin verilmesi amaçlanmıştır. 2237 proje eğitimleri ağırlıklı olarak TÜBİTAK-ARDEB jargonu ile verilmektedir. Önerilen bu eğitimin kapsamı önlisans ve lisans öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A, 2209-B ve 2242 programlarına yönelik faaliyetlerin arttırılması hedeflenmiştir.

Etkinlik Genel Bilgileri;
Eğitim Ücreti:  Tübitak 2237-A programı kapsamında ücretsizdir.
Kimler Katılabilir:  Katılım koşulları sekmesinde yer almaktadır.
Kontenjan:  40 kişi
Son Başvuru Tarihi: 25 Ekim 2023
Koordinatör: Dr. Öğr. Üyesi Sinan KÖSE
Kurs Yeri: Tarsus Üniversitesi Ana Kampüsü Konferans Salonu
Konaklama: Tarsus Öğretmenevi dışardan gelen katılımcılar için rezerve edilmiştir. Katılımcıların farklı bir yerde kalması halinde kişi/gece başı 250 TL/Gün tutarı ödenecektir.

Önemli Not: Katılımcıların ARBİS sistemindeki kayıtları eksiksiz ve güncel olmalıdır.
Katılımcıların; yol (km başına TÜBİTAK tarafından belirlenen değerde ödeme yapılmaktadır), konaklama (konaklama giderlerinde kişi başı günlük 240 TL'ye kadar ödeme yapılmaktadır) ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Katılım koşulları ve kayıt için lütfen https://projeyonetimi.tarsus.edu.tr adresini ziyaret ediniz.