Üniversite Öğrencilerine Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi

04 Mayıs 2023 Perşembe

Bilindiği Üzere, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programları 2023 yılı 1. dönem çağrısı başvuruya açıldı. Bu kapsamda Üniversitemiz Proje Ofisi Koordinatörlüğünce, 5 Mayıs 2023 saat 14.00'da, öğrencilere yönelik ve genel katılıma açık olan, Etkili Proje Yazma Teknikleri: Öğrencilere Yönelik Proje Çağrıları webinarı planlanmıştır. Bu etkinlikte, bilgilerini ve tecrübelerini paylaşmak üzere daha önce birçok projeye danışmanlık yapmış Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Fatma Ulusal sizlerle olacaktır. Webinara, Google Meet platformu üzerinden afişte yer alan toplantı kodunu yazarak (rfm-whgd-pqd) herhangi bir kayıt yapmadan giriş yapmanız mümkündür. Ayrıca aşağıdaki katılım linkine tıklayarak da katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için tıklayınız.