WEBINAR: Lisansüstü Eğitim Destekleri: TÜBİTAK 2210 - 2211 Burs Programları

03 Ekim 2023 Salı

Bilindiği üzere, TÜBİTAK 2210-Yurt içi Yüksek Lisans Burs Programı ve 2211-Yurt İçi Doktora Burs Programı 2023 yılı 2. dönem çağrısı başvuruları devam etmektedir. Bu kapsamda Üniversitemiz Proje Ofisi Koordinatörlüğü ve İleri ve Akıllı İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAKİM) işbirliğinde, 18 Ekim 2023 (Çarşamba) saat 15.00 - 17.00 arasında, lisansüstü öğrencilerimize (yükseklisans, doktora) yönelik, Lisansüstü Eğitim Destekleri: TÜBİTAK 2210 - 2211 Burs Programları webinarı planlanmıştır. Bu etkinlikte, bilgilerini ve tecrübelerini paylaşmak üzere daha önce birçok projeye danışmanlık yapmış Üniversitemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Salih Hakan Yetgin ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Ulusal sizlerle olacaktır. Webinara, etkinlik saatinde, Google Meet platformu üzerinden toplantı kodunu yazarak (egk-jmfy-pfi) herhangi bir kayıt yapmadan giriş yapmanız mümkündür. Ayrıca etkinlik saatinde, katılım linkine tıklayarak da katılım sağlayabilirsiniz.